Vols crear o fer créixer la teva empresa?

T’ajudarem! Inscriu-te al NOSTRE programa

Si tens una idea i vols convertir-la en negoci
Si tens una empresa i vols créixer apostant per la innovació

 

                                 

 

 

  • Què és?

MESSY és un programa d’acompanyament integral personalitzat per als emprenedors/res que volen crear o fer créixer la seva empresa, basat en la innovació, l’assessorament estratègic, i l’ús de noves eines de generació de models de negoci potents. L’acompanyament es realitza en totes les etapes del desenvolupament de l’empresa, i inclou la tutoria i la formació en l’aplicació de les eines pròpies del programa, la gestió del finançament extern necessari i la orientació.

  • En què es diferencia d’altres programes?

MESSY aplica eines i mètodes pràctics, intuïtius i d’aplicació immediata a les micro i a les petites i mitjanes empreses en entorns rurals. Eines com el canvas de Business Model Generation, i el mètode Lean Startup, que serveixen per generar models de negoci innovadors i amb potencial de creixement, s’han adaptat per ser aplicats amb èxit a les empreses de casa nostra.

  • A qui s’adreça?

El projecte s’adreça a qualsevol persona que vulgui posar en marxa una nova activitat empresarial o bé que, en una d’existent, vulgui obrir noves línies de negoci, fer un canvi estratègic, o potenciar-la i fer-la créixer. Les empreses poden ser de qualsevol sector, l’únic requisit és l’ambició de l’emprenedor/a per impulsar-la i anar endavant!

Per inscriure’t pots fer-ho per correu electrònic a l’adreça rosa@tegecom.com o per telèfon al 973.48.11.97 demanant per Rosa Argerich.

Benvinguda al 50è aniversari

L’any 2017 és molt especial per a nosaltres i també volem que ho sigui per als clients de TEGECOM. I és que enguany fa 50 anys que la nostra família, vàrem decidir impulsar el despatx de serveis professionals que avui és la nostra empresa.

Al llarg d’aquest temps ens han fet confiança centenars de clients, particulars i empreses,  als quals hem procurat servir cada dia, amb la màxima eficàcia i professionalitat possibles. Des d’aquí  els agraïm aquesta confiança i  renovem el compromís de fer tot el què estigui al nostre abast per seguir-la mereixent.

Els aniversaris serveixen per mirar enrere i fer balanç del camí recorregut, però sobretot, per  mirar endavant i encetar projectes de futur. Per aquest motiu al llarg d’aquest any 2017 oferirem millores i noves propostes de serveis que volem que  siguin útils de veritat per afrontar els reptes i oportunitats de l’època de canvis de tota mena que estem vivint.

Amb els millors desitjos per a tots, juntament amb  les persones del nostre equip, us saludem molt cordialment

 

Rosa M. Ballabriga                                     F. Xavier Ballabriga